ValenciÓ / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

ESCOLA D'OCI I TEMPS LLIURE

Escuela2 D'ESTIU


Per a Infantil i primària:

 L'ESTIU CREATIU

 és un programa pensat per a  xiquets i xiquetes entre 3 i 11 anys que es desenvolupa durant 5 setmanes, des de finals de juny fins finals de juliol.

 

El nostre és un plantejament lúdic i està destinat a fomentar la creativitat i les habilitats socials a través de l'ambient de convivència i les activitats organitzades. Animació, tallers d'arts plàstiques i escèniques, música, diversió, experimentació, jocs, banys...  Un entorn estimulant i un desplegament de creativitat per a passar un estiu inoblidable.

 

La ratio dels grups està entre 15-20 per monitora. En els grups dels més xicotets (3 anys) es de 10-12.

 

Per a secundària

CREATIVE SUMMER SCHOOL

és un projecte de immersió lingüística que promou la comunicació, cooperació i gaudi a través de la llengua anglesa.  Una proposta divertida, lúdica i participativa.

 Totes les activitats es basen en l'ús de l'anglès como llengua vehicular. La programació es molt diversa i inclou diferents tipus d'activitats enfocades a treballar les quatre habilitats necessàries per a l'adquisició d'una llengua: listening, speaking, reading y writing, amb un especial enfocament en la comunicació verbal.

 

Destinat als  xics i xiques entre 6é primària i 2on de l'ESO, es desenvolupa durant les 3 primeres setmanes de Juliol


 

Cada any, a partir del mes d'Abril despleguem la informació amb la proposta actualitzada i el formulari d'inscripció. Podeu accedir a través del següent link a la Escuela2DEVERANO22