ValenciÓ / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

Escola d'estiu 2022

4 pintadetes

L'estiu creatiu


De 3 a 11 anys
Del 27 de Juny al 29 de Juliol


Amb la maleta plena d'il·lusió, tratge de bany i tovalla, ganes de jugar, fer amics i descobrir la nostra pròpia originalitat,…  Nosaltres, l'estiu, el passem creant!

 

QUÈ ÉS L'ESTIU CREATIU D'ESCUELA 2?

 

estampant la ma

 

L'ESTIU CREATIU ens dona motiu per a conéixer cultures, imitar artistes i inventors, experimentar diferents tècniques i manipular materials diversos, inventar històries, pujar-se a un escenari…. enfrontar-se a "reptes" que només podran ser resolts amb originalitat, imaginació al poder i molta llibertat d'expressió. 

 

 
COM HO FEM?

 

Amb una bona dosi d'humor i alguna que  altra sorpresa teatral…

 

Cada matí una xicoteta assemblea per a calfar els ànims, explicar-nos nostres coses i saber què podem fer hui.I després…

 

 

  

 

 

 

Tallers multiart (pintura, escultura, modelatge, arquitectura…), projectes de creació individual i col·lectiva.Música, sessions audiovisuals, dansa i expressió corporal, cuina creativa, horta, contes, teatre, jocs…amb la creativitat com a motiu i com a finalitat.

 

 

equilibris   disfressades

 

   

 

 Una diversitat d'activitats combinada cada dia amb moments refrescants amb activitats d'aigua i les nostres piscines desmuntables

 

   

   

 

PER A QUÈ?


En línies generals, el nostre és un plantejament lúdic (que és una cosa molt "seriosa"!). Les activitats no estan destinades a la recuperació de continguts escolars sinó a la diversió, a la millora de les habilitats socials, al foment de la creativitat i la sensibilitat artística, l'expressió plàstica i corporal, el despertar del pensament crític i la presa de decisions, tant en interacció com en els processos individuals…

 

 

Un desplegament de recursos i propostes per a passar un estiu inoblidable, ple d'activitats que pretenen fer-nos sentir bé, enriquir-nos i divertir-nos.AMB QUI?


Els monitors de l'escola d'estiu formen part de l'equip habitual d'Escuela 2. Normalment, treballen durant el curs en el nostre programa d'oci i temps lliure. Estan impregnats de l'esperit i estil de l'escola: respecte per la diversitat, respecte per les persones, flexibilitat, imaginació, amplitud de recursos i coneixement de les possibilitats de les nostres instal·lacions,…

 

 

 Els grups seran de 15-20 alumnes per monitor/a. El grup dels més xicotets (3 anys), entre 10-12 alumnes per monitor/a, i sempre hi haurà 2 persones.QUAN?


El curs complet dura 5 setmanes, comença el 27 de Juny i acaba el 29 de Juliol.Però existeix la possibilitat de desglossar el curs en blocs setmanals, i apuntar-se a cada setmana independentment.


El programa d'activitats es desenvolupa cada dia de 9.00 a 13.30. A més,oferim nostra escoleta matinera, de 8 a 9h, i el servei de menjador (+tallers "per a postres"), de 13.30 a 15.30h.


ON?


Escuela2 compta amb àmplies instal·lacions al servei dels nostres programes estiuencs. També disposem d'un ampli espai exterior amb zones ben diferenciades que ofereixen la possibilitat de dur a terme activitats a l'aire lliure, el muntatge de diverses piscines de jardí, refrescants tallers aquàtics o tot tipus de jocs amb els quals gaudir de l'estiu.