Valencià / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

Escola d'estiu

L'estiu creatiu


De 3 a 11 anys
Del 25 de Juny al 26 de Juliol


Amb la maleta plena d'il·lusió, tratge de bany i tovalla, ganes de jugar, fer amics i descobrir la nostra pròpia originalitat,…

Nosaltres, l'estiu, EL PASSEM CREANT!


QUÈ ÉS L'ESTIU CREATIU D'ESCUELA 2?


 

     
     L'ESTIU CREATIU ens dona motiu per a conéixer i imitar artistes i inventors, experimentar diferents tècniques i manipular materials diversos, inventar històries, pujar-se a un escenari…. enfrontar-se a "reptes" que només podran ser resolts amb originalitat, imaginació al poder i molta llibertat d'expressió.
     

 


COM HO FEM?

Amb una bona dosi d'humor i alguna que una altra sorpresa teatral…
Cada matí una xicoteta assemblea per a calfar els ànims, explicar-nos nostres coses i saber què podem fer hui. I després…
Tallers multiart (pintura, escultura, modelatge, arquitectura…), projectes de creació individual i col·lectiva. Música, sessions audiovisuals, dansa i expressió corporal, cuina creativa, contes, teatre, jocs… amb la creativitat com a motiu i com a finalitat.
Una diversitat d'activitats combinada cada dia amb moments refrescants en les nostres piscines desmuntables.

      

PER A QUÈ?

En línies generals, el nostre és un plantejament lúdic (que és una cosa molt "seriosa"!). Les activitats no estan destinades a la recuperació de continguts escolars sinó a la diversió, al foment de la creativitat i la sensibilitat artística, l'expressió plàstica i corporal, el despertar del pensament crític i la presa de decisions, tant en interacció com en els processos individuals, a la millora de les habilitats socials…


Un desplegament de recursos i propostes per a passar un estiu inoblidable, ple d'activitats que pretenen fer-nos sentir bé, enriquir-nos i divertir-nos.

AMB QUI?

Els monitors de l'escola d'estiu formen part de l'equip habitual d'Escuela 2, normalment treballen durant el curs en el nostre programa d'oci i temps lliure. Estan impregnats de l'esperit i estil de l'escola: respecte per la diversitat, respecte per les persones, flexibilitat, imaginació, amplitud de recursos i coneixement de les possibilitats de les nostres instal·lacions,…
Els grups seran de 15-20 alumnes per monitor/a. El grup dels més xicotets (3 anys), entre 10-12 alumnes per monitor/a, i sempre hi haurà 2 persones.

QUAN?

El curs complet dura 5 setmanes, comença el 25 de Juny i acaba el 26 de Juliol. Però existeix la possibilitat de desglossar el curs en blocs setmanals, i apuntar-se a cada setmana independentment.
Quant a l'horari: de dilluns a divendres, les activitats es desenvolupa de 9.00 a 13.30. A més, oferim nostra escoleta matinera (de 8 a 9h), i el servei de menjador+tallers "per a postres" (13.30 a 15.30h).


ON?
Escuela2 compta amb àmplies i còmodes instal·lacions al servei dels nostres programes estiuencs. També disposem d'un ampli espai exterior amb zones ben diferenciades que ofereixen la possibilitat de dur a terme activitats a l'aire lliure, el muntatge de diverses piscines de jardí, refrescants tallers aquàtics o tot tipus de jocs amb els quals gaudir de l'estiu.