Valenciŕ / Castellano  ·  TEL. 961 329 017 · EMAIL escuela2@escuela2.es

Escola d'estiu 2023

4 pintadetes

L'estiu creatiu


De 3 a 11 anys
Del 26 de Juny al 28 de Juliol


Amb il·lusió, tratge de bany i tovalla, ganes de jugar, fer amics i descobrir la nostra pròpia originalitat,…  Nosaltres, l'estiu, el passem creant!

 

QUÈ ÉS L'ESTIU CREATIU D'Escuela2?

 

estampant la ma

 

L'ESTIU CREATIU ens dona motiu per a conéixer cultures, imitar artistes i inventors, experimentar diferents tècniques i manipular materials diversos, inventar històries, pujar-se a un escenari…. enfrontar-se a "reptes" que només podran ser resolts amb originalitat, imaginació al poder i molta llibertat d'expressió.

Cada any triem un tema inspirador. I volem fer ANIMALADES al nostre ESTIU CREATIU d’enguany!

Les meravelles del mon animal ens serviran d’inspiració  aquest estiu per proposar activitats divertides, creatives, interessants...

 

 

 
COM HO FEM?

 

Amb una bona dosi d'humor i alguna que  altra sorpresa teatral…

 

Cada matí una xicoteta assemblea per a calfar els ànims, explicar-nos nostres coses i saber què podem fer hui.I després…

 

 

  

 

 

 

Tallers multiart (pintura, escultura, modelatge, arquitectura…), projectes de creació individual i col·lectiva.Música, sessions audiovisuals, dansa i expressió corporal, cuina creativa, horta, contes, teatre, jocs…amb la creativitat com a motiu i com a finalitat.

 

 

equilibris   disfressades

 

   

 

 Una diversitat d'activitats combinada cada dia amb moments refrescants amb activitats d'aigua i les nostres piscines desmuntables

 

   

   

 

PER A QUÈ?


En línies generals, el nostre és un plantejament lúdic (que és una cosa molt "seriosa"!). Les activitats no estan destinades a la recuperació de continguts escolars sinó a la diversió, a la millora de les habilitats socials, al foment de la creativitat i la sensibilitat artística, l'expressió plàstica i corporal, el despertar del pensament crític i la presa de decisions, tant en interacció com en els processos individuals…

 

 

Un desplegament de recursos i propostes per a passar un estiu inoblidable, ple d'activitats que pretenen fer-nos sentir bé, enriquir-nos i divertir-nos.AMB QUI?


Els monitors de l'escola d'estiu formen part de l'equip habitual d'Escuela 2. Normalment, treballen durant el curs en el nostre programa d'oci i temps lliure. Estan impregnats de l'esperit i estil de l'escola: respecte per la diversitat, respecte per les persones, flexibilitat, imaginació, amplitud de recursos i coneixement de les possibilitats de les nostres instal·lacions,…

 

 

 Els grups seran de 15-20 alumnes per monitor/a. El grup dels més xicotets (3 anys), entre 10-12 alumnes per monitor/a, i sempre hi haurà 2 persones.QUAN?


El curs complet dura 5 setmanes, comença el 26 de Juny i acaba el 28 de Juliol.Però existeix la possibilitat de desglossar el curs en blocs setmanals, i apuntar-se a cada setmana independentment.


El programa d'activitats es desenvolupa cada dia de 9.00 a 13.30. A més,oferim nostra escoleta matinera, de 8 a 9h, i el servei de menjador (+tallers de vesprada), de 13.30 a 15.30h.


ON?


Escuela2 compta amb àmplies instal·lacions al servei dels nostres programes estiuencs. També disposem d'un ampli espai exterior amb zones ben diferenciades que ofereixen la possibilitat de dur a terme activitats a l'aire lliure, el muntatge de diverses piscines de jardí, refrescants tallers aquàtics o tot tipus de jocs amb els quals gaudir de l'estiu.